Opinnot


  • hotelli- ja ravintola-alan tutkinto; Haaga Instituutti
  • filosofian maisteri, Tampereen yliopisto ( teoreettinen filosofia, yritys- ja julkishallinto )
  • useita eripituisia johtamiskoulutuksia kotimaassa ja ulkomailla
  • PM master –valmennusohjelma, Projekti-instituutti
  • esiintymisopintoja ja henkilökohtaista valmennusta

Kouluttajana


  • kokenut ja tunnettu kouluttaja
  • oma koulutus- ja konsultointiyritys vuodesta 1995
  • satoja erilaisia yhteistyökumppaneita: yrityksiä, koulutusorganisaatioita, yhdistyksiä ja järjestöjä
  • tottunut monikulttuuriseen toimintaympäristöön
  • TV-toimittaja ja juontaja MTV3 ruokaohjelmassa Bon Appetit
  • kirjoittava toimittaja: ruoka- ja juomakulttuuri, matkailu, johtaminen
  • kymmeniä koulutuksiin liittyviä lehtijuttuja ja radioesiintymisiä

Työura


  • opetus eri ammattikorkeakouluissa: palvelu, johtaminen, tavat liike-elämässä ja monikulttuurisuus
  • hotelli- ja ravintola-alan erilaiset johtotehtävät: hotellit, ravintolat, laivat ja kongressikeskus
  • koulutusjohtaja ja -päälikkö: matkailu, musiikki, sosiaali- ja terveysala
  • projektijohtaja ja –päällikkö: liiketalous, tekniikka, muotoilu ja erilaiset EU-hankkeet
  • koulutuspäällikkö: sosiaali- ja terveysala
  • kehitysjohtaja, LAMK kehittämispalvelut